dimecres, 30 d’abril del 2014

Marc teòric: Les TIC com a eina d'aprenentatges en les matemàtiques


Bon dia MatemàTIC's,
Avui us portem un article que ens parla de com les TIC poden ser una eina d’aprenentatges en les matemàtiques.
Al començament d’aquest article ens expliquen per quin motiu hem d’incorporar les TIC en l’aprenentatge i és que : Aquestes TIC estan presents en tota la nostra vida quotidiana.
També ens parla que no tot val amb les TIC que hem de ser capaços de utilitzar-les a favor nostre i no fer que aquestes ens impedeixen l’aprenentatge. Un ús incorrecte d’aquestes eines pot crear barreres contra l’aprenentatge. 
Aquest article ens proposa treballar amb les TIC amb consciència i per fer-ho els alumnes han de tenir clar les feines que han de fer amb elles. En l’article ens donen una idea tenir una fitxa preparada per realitzar activitats a l’aula d’informàtica responent a les problemàtiques que es plantegen en el propi ordinador o en un full a part. Aquí es destaca la importància de fer una reflexió comú del que s’ha fet quan es torni a l’aula ordinària.
A continuació ens donen alguns exemples de com es poden treballar alguns continguts matemàtics amb les TIC i els llocs webs o programes amb el que es pot fer.
Creiem que és un article interessant i que ens pot servir en futur per orientar-nos en l’aprenentatge de les Matemàtiques amb les TIC.
Us convidem a que us llegiu aquest article amb més deteniment i que intenteu dur a la pràctica alguns dels consells que ens dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada